Experts in Beauty & Bodyshaping

De gezichten achter Beauty&Bodyshaping

Eigenaressen Anne en Margreet hebben meer dan 30 jaar ervaring in de afslank- & beautybusiness, beiden zijn ‘mensen-mensen’, beiden hebben een fascinatie voor beauty & body, en samen hebben zij een geweldige klik die heeft geleid tot Beauty & Bodyshaping. Zij werken met liefde en heel veel plezier. Je herkent hen aan hun energie: blij, positief en motiverend. Met een uniek gevoel voor stijl. 24 uur, 7 dagen in de week.

Zij zijn experts in bodyshaping en beauty. Ze willen jouw salon naar een hoger level krijgen met fantastische, baanbrekende beauty-apparaten. Jij maakt op jouw beurt dan weer mensen gelukkig maken met een prachtig, slanker lichaam (BodySculpting PRO) en een oogstrelend glad lichaam (Diode Master 4-Wave Laser). Zij zorgen ervoor dat – ook al heb je geen enkele ervaring op het gebied van laserontharen en bodyshaping – jij na een zeer uitgebreide training probleemloos de volgende dag jouw cliënten vol vertrouwen kan helpen.

Zij kiezen bewust voor kleinschalig, met grote betrokkenheid, personal touch en geweldige service. Precies zoals zij dat ook zouden willen. We vertrouwen erop dat jij ook blij wordt van hen!

Welkom bij Beauty & Bodyshaping!

Bij Beauty & Bodyshaping kun je terecht voor high-power beauty apparatuur voor een zeer betaalbare prijs. Je kunt ervoor kiezen om onze apparatuur in één keer te betalen, in termijnbetaling waarvoor wij 0% rente berekenen, óf via een leaseplan met lage maandelijkse kosten. Ook al ben je een startende ondernemer en heb je geen enkele ervaring in de beauty business, wij zorgen ervoor dat je de dag na onze zeer uitgebreide training probleemloos jouw klanten kunt behandelen!

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan innovatie en de nieuwste technologieën op het gebied van schoonheidsbehandelingen en bodyshaping. Wij zijn constant op zoek naar de nieuwste trends en technieken, zodat we jouw klanten altijd de best mogelijke resultaten kunnen bieden met behulp van onze geavanceerde apparatuur.

Bij Beauty & Bodyshaping geloven we dat schoonheid van binnenuit begint. Daarom streven we ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin onze klanten zich op hun gemak voelen. We luisteren aandachtig naar de wensen en doelen van elke individuele klant, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Ons aanbod aan apparatuur omvat onder andere bodyshaping, huidverjonging, beautybehandelingen, laserontharing, trainingen en meer. We bieden geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten om de beste resultaten te garanderen. Onze gecertificeerde specialisten combineren expertise, servicegerichtheid en zorgzaamheid om jou een comfortabel gevoel te geven voor jouw beautycentrum of salon.

Bij Beauty & Bodyshaping streven we niet alleen naar uiterlijke transformatie, maar ook naar het bevorderen van zelfvertrouwen en welzijn. We geloven dat iedereen het verdient om zich mooi en zelfverzekerd te voelen, en we zijn er trots op om een rol te spelen in het bereiken van dat doel.

Op onze website kun je meer ontdekken over onze apparatuur, trainingen en expertise. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen je schoonheidsdoelen te bereiken.

Beauty & Bodyshaping: waar schoonheid en zelfvertrouwen samenkomen!