TRAININGEN

Beauty&Bodyshaping verzorgt voor jou GRATIS een exclusieve training op maat!

We gaan er samen voor zorgen dat jij zorgeloos en comfortabel met onze premium apparatuur kunt werken. Wij beginnen met een solide theoretische basis. Ons cursusboek is met zorg samengesteld, en bevat alle essentiële informatie. Wij behandelen deze punten:

  • de verschillende behandelingstechnieken
  • zeer belangrijk: de contra-indicaties
  • intakeformulier en communicatie met jouw klant
  • zorgvuldige dossieropbouw
  • aandachtspunten en waardevolle tips&tricks waar je echt iets aan hebt
  • ruimte voor al je vragen

Wij zorgen ervoor dat je precies weet waar je mee bezig bent, zodat je jouw klanten op de best mogelijke manier kunt adviseren.

Uiteraard gaan we daarna de handen uit de mouwen te steken! In het praktijkgedeelte van de training ga je een behandeling uitvoeren met jouw gekozen apparaat. Je mag (maar hoeft niet) zelf een model meenemen. Voordat je begint, zul je uitgebreid worden getraind bij het instellen van de apparatuur en krijg je een gedetailleerde uitleg over het behandelproces. Ook zul je alles te weten komen over hygiëne en maak je kennis met de benodigde verbruiksartikelen en producten die essentieel zijn voor de behandeling.

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over tijdsbeperkingen – we nemen de tijd die jij nodig hebt om voldoende vertrouwen op te bouwen in je vaardigheden. Of dat nu een halve dag is, of een hele dag. Na afloop ga je naar huis met een welverdiend certificaat. Heb je collega’s in je salon of beautycenter die ook getraind willen worden? Ook die krijgen van ons dan de gratis training!

Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal, daarom worden al onze cursussen privé en exclusief gegeven. Je krijgt de volledige aandacht van ons en de cursus wordt afgestemd op jouw eigen tempo, zodat je het maximale uit jouw leerervaring kunt halen.

Het is ook mogelijk om een training bij ons te volgen zonder aanschaf van onze apparatuur. Neem hiervoor gerust eventjes contact met ons op.